Makarska

Makarska je najveći grad Makarske rivijere koja se proteže na duljini od 60 km (od Gradca do Brela). Smješten na pola puta između Splita i Dubrovnika, ovaj šarmantni grad ima sve što je potrebno za savršen odmor – odličan geografski položaj, predivne plaže i šetnice, čisto more, restorane s odličnom hranom, brzu vezu s okolnim otocima, tople i ljubazne ljude, i još mnogo toga.

Više od 2750 sunčanih sati godišnje, prosječna temperatura zraka od lipnja do rujna viša od 25°C i bistro more čija se temperatura ljeti kreće od 25-27°C, Makarskoj su osigurali status jednog od najpoželjnijih hrvatskih ljetovališta. Grad je prepoznatljiv po šljunčanoj plaži dugoj skoro 2 km i šetnicama obrubljenim borovima uz koje se nalaze različiti turistički sadržaji, restorani s gastronomskim specijalitetima i razni oblici zabave za djecu i odrasle.

Svoj boravak u Makarskoj možete upotpuniti obilaskom gradskih povijesnih znamenitosti, prirodnih ljepota kao što su poluotoci Sveti Petar i Osejava te park prirode Biokovo, ili različitim sportskim aktivnostima koje grad nudi.

Powered by Foto55.com
Top